عدس سیاه

ویژگی های ظاهری عدس سیاه:

دانه های عدس سیاه بسیار ریز هستند که از نظر سایز میشود آنها را هم سایز عدس ریز(eston) در نظر گرفت

هر دانه عدس سیاه حدودا ۵ میلیمتر است

درون آن به شکل کرمی کم رنگ است 

چرا در انگلیسی  به آن beluga میگویند؟

این نوع عدس نام خود را از Beluga caviar بهترین نوع خاویار گرفته است چون از نظر ظاهر شبیه به آن میباشد بنابراین در انگلیسی به این نوع عدس beluga lentil میگویند.

عدس سیاه

در چه مناطقی کشت میشود؟

آنها در مناطق آب و هوایی خنک و خشک کشت میشود.

در ایران در مناطقی مثل بهاباد و آسفیچ یزد کشت میشود البته کشت آن به میزانی نیست که این نوع عدس به راحتی قابل دسترس باشد.

نحوه پخت عدس سیاه:

عدس سیاه برخلاف پوست نازکی که دارد بعد از پخت شکل خود را کاملا حفظ میکند .

دارای طعمی ملایم است و برای پخت آن به زمانی در حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه نیاز است

قبل از پخت رنگی براق و تیره دارند که بعد از پخت رنگ آن  مقداری به سبز پررنگ تمایل پیدا میکند.

شرکت بازرگانی مارچ در زمینه ی خرید و فروش انواع عدس به صورت عمده فعالیت میکند.

جهت خرید انواع عدس به صورت عمده با ما در ارتباط باشید.

جهت فروش انواع عدس به صورت عمده با ما در ارتباط باشید.

راه های ارتباطی:

شماره موبایل :

09900196480

09334299875

پست الکترونیکی:

Rahim.alipoor96@gmail.com

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *